POVESTEA

MVE – Marketeri Virtual & Events

Povestea MVE a început în octombrie 2011. La acea vreme, Ștefan Chiriac & Co a pus la bătaie primul plan de atac în privința marketingului virtual. Prima colaborare în acest sens a avut loc cu Casa de Cultură a Studenților Iași. Au aparut așadar o serie de articole menite să promoveze on-line evenimentele care aveau loc în interiorul Casei de Cultură.

 

S-a pus prima caramidă la ceea ce înseamnă MVE în prezent !

S-a mers mai departe cu promovarea evenimetelor proprii Casei de Cultură a Studenților și cu îmbunătățirea vizibilității și a imaginii acesteia pe pagina de Facebook. Rezultatele acestei campanii au propulsat CCS Iași din anonimat, comparativ cu celelalte case de cultură studențești din țară, pe locul 2 ca vizibilitate, cu un număr aproape triplu de vizitatori on-line față de ce avusese până în acel moment.

Următorul pas a venit natural și echipa de atunci formată din doar 2 oameni, Ștefan Chiriac și Marius Popa, a încercat și a reușit să promoveze cu succes diverse evenimente în afara CCS, printre care: Swimathon, Conferința Smarter, Iashington, Festivalul de Folclor “Din bătrâni, oameni buni”, Festudis, Concertul BZN Best OFF, Iași Business Days. 

Astfel, EXTINDEREA MVE a început să-și facă simțită prezența nu doar în on-line ci și în off-line. Abilitățile de organizare propriu-zisa au ieșit în evidență în momentul în care cei doi temerari au contribuit substanțial la buna desfășurare a festivalului de folclor “Din bătrâni, oameni buni”. Pe parcursul evenimentului, MVE – ul de atunci a început să prindă rădăcini datorită implicării, deservirii inteligente, discreției și flexibilității de care au dat dovadă Ștefan și Marius, atât la locul evenimentului, cât și în ceea ce privește recepția invitaților, cazarea și confortul acestora. În urma feedbackului primit după acest eveniment, cei doi au decis să ducă mai departe povestea MVE cu și mai mult entuziasm decât până atunci. Acest eveniment a marcat primul SUCCES off-line.

Următorul eveniment cu amprenta MVE, respectiv FEstudIS, a dus mai departe tradiția festivităților studențești și a venit cu un concept nou legat de extinderea festivităților pe tot parcursul anului. A urmat Concertul celor de la BZN, pe parcursul căruia trupa a interpretat cele mai de succes melodii din întreaga carieră. Fiind un eveniment de amploare, s-a pus problema extinderii familiei MVE și adoptarea de noi membri în așa fel încât încă un succes să îmbogățească portofoliul organizației. 

Au urmat o perioadă intensă de recrutări anterioară evenimentului, care a avut drept rezultat cooptarea a aproximativ 100 de voluntari, atât pe partea de on-line, cât și pe partea de off-line. Dirijarea tuturor voluntarilor a fost o adevarată provocare datorită categoriilor de vârstă diferite ale voluntarilor (16-30 ani) și a numărului mare a acestora. Capacitatea de organizare și-a spus cuvântul și familia lărgită a MVE a reușit să ducă la bun sfârșit sarcinile pentru care s-a angajat.

 

A urmat primul moment de declin!

Organizarea evenimentelor reprezintă o afacere volatilă, iar flexibiltatea este un atu – cheie. Din cei 100 de voluntari angajați în organizarea Concertului BZN, foarte puțini au rămas în continuare alături de MVE, printre care Iulian Vasilescu, Alexandra Vodă, Robert Șuch, Cristina Milea, Alex Sava, Corina Vasiliu, Daniel Alexandrescu, Oana Vatră, Iulia Dorneanu și Laura Axinte. A fost lecția din care MVE a învățat să-și alăture persoane suficient de dinamice încât să mențină ritmul caracteristic EVOLUȚIEI până în acel moment. 

Procesul de selectare a noilor membri a fost unul tensionat, în urma căruia MVE a reușit însă să contureze profilul MVE-anului de succes! Implicare activă, flexibilitate , gândire bazată pe soluționarea problemelor dincolo de identificarea lor, creativitate, atitudine pro-activă, organizare și abilități organizatorice și nu în ultimul rând, bune abilități de comunicare. Acestea sunt câteva dintre calitățile pe care le căutăm și le cultivăm în cadrul MVE.

Cel mai recent succes al MVE îl reprezintă participarea activă la cel mai important eveniment de afaceri al anului din regiunea Moldovei și anume Iași Business Days. În cadrul acestui eveniment, oameni importanți de afaceri din România (Marius Ghenea, etc.) s-au reunit timp de două zile și au dezbătut teme de actualitate ale mediului de afaceri românesc în cadrul unei serii de conferințe și workshop-uri cu specific de business. În prezent, structurată pe patru divizii – Showbiz, Stiință – Cultură, Societate Civilă și Business – MVE este cea mai vastă rețea de organizare de evenimente din Iași, acoperind o arie largă de evenimente adresate diverselor categorii de vârstă. Echipa consolidată în urma noilor recrutări, are acum în componență 20 de persoane împărtite pe fiecare dintre cele 4 divizii, gata să ducă mai departe misiunea asumată.

 

Viziune!

Suntem o echipă cu initiativă, care se bazează pe o foarte bună structură organizatorică. Ne ocupăm de organizarea de evenimente și colaborăm cu diverși parteneri pentru a duce la bun sfârșit proiecte din ce în ce mai ample. Promovăm spiritul competitiv pentru a ne perfecționa și pentru a transforma toate proiectele în care ne implicăm, în adevarate succese. Organizăm evenimente și oferim servicii de organizare a acestora. 

Venim în întâmpinarea companiilor, a oamenilor de afaceri și a potențialilor parteneri din alte domenii (Știintă, Cultură, Showbiz, etc.) atât din Iași, cât și din alte orașe care lansează evenimente, echipei noastre revenindu-i misiunea de a duce la îndeplinire tot ce ține de organizarea propriu-zisă a acestora. Echipa noastră reprezintă o abordare nouă în domeniul organizării de evenimente de business, abordare exprimată prin atitudine, mentalitate bazată pe rezultat, targhet respectat si viteza mare de indeplinire a sarcinilor.

MVE – “Noi mișcăm lucrurile!”

Vrei să iei parte la povestea MVE și să pui umărul la SUCCESUL echipei, cât si la cel personal? Vrei să te dezvolți personal și profesional în domeniul organizărilor de evenimente? Atunci ai nimerit unde trebuie și te așteptăm la adresa marketeri.ve@gmail.com

Advertisements